piątek, 17 kwietnia 2020

Kanapki z roszponką, tuńczykiem i jajkiem

Dzień doberek kochani! Jak tam wyspani? Jesteście po śniadanku czy jeszcze przed? Jeśli przed to mam dla Was pomysł na śniadanko. Kanapeczki z roszponką, tuńczykiem i jajkiem. To dobry pomysł zarówno na śniadanie, jak i kolację dla zapracowanych, ale nie tylko. Podczas ich przygotowywania możemy do woli eksperymentować z dodatkami, dzięki czemu ich smak może być bardzo różnorodny.


Czas przygotowania: 10 minut

Ilość porcji: 2 kromki

Składniki:
2 kromki chleba
plasterki tuńczyka wędzonego
twarożek naturalny
garść roszponki
cebulka
musztarda miodowa
jajko

Kromki chleba smarujemy serkiem naturalnym, kładziemy następnie roszponkę, plastry tuńczyka, pokrojone jajko i posypujemy piórkami cebuli. Na sam koniec robimy kleksy musztardy. Smaczne i szybkie śniadanko, bądź kolacja gotowa!

Smacznego!

Zapraszam do śledzenia mnie na instagramie Malinova Kuchnia 😌😊

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz